Spoed Tandarts Amsterdam

Spoed tandarts Amsterdam Oost Dent houdt rekening in haar agenda met spoed patiënten. U kunt soms ineens last van uw gebit krijgen en daarom met spoed naar de tandarts moet voor een behandeling. Zeker als u niet uit de buurt komt is het altijd fijn dat u terecht kan. U kunt dus altijd bellen voor een afspraak bij de spoedtandarts.

Wij zorgen uiteraard ook voor onze bestaande patiënten dat er altijd voldoende ruimte in onze agenda is voor tandarts spoedgevallen. We vinden het belangrijk dat wanneer een patiënt een ernstig tandarts spoedgeval heeft dat deze zo snel mogelijk geholpen kan worden. Het kan dus zijn wanneer u onze tandartspraktijk bezoekt wanneer u een afspraak heeft en dat u even iets langer moet wachten vanwege een tandarts spoedgeval. Wij vragen u in alle redelijkheid hiervoor begrip te hebben. Spoed Tandarts Amsterdam Oost Dent heeft wel voldoende tandarts stoelen en tandartsen beschikbaar dus vaak hoeft dit geen probleem te vormen.

Spoed Tandarts Amsterdam Oost Dent staat voor u klaar. Wij raden u wel om eerst te bellen voor het maken van een afspraak om wachttijden te voorkomen. We zijn goed bereikbaar met openbaar vervoer en er is altijd wel een plekje voor de deur om te parkeren.

spoed tandarts amsterdam