Spoed Tandarts Amsterdam

Spoed tandarts Amsterdam Oost Dent houdt rekening in haar agenda met spoed patiënten. U kunt soms ineens last van uw gebit krijgen en daarom met spoed naar de tandarts moet voor een behandeling. Zeker als u niet uit de buurt komt is het altijd fijn dat u terecht kan. U kunt dus altijd bellen voor een afspraak bij de spoedtandarts.

Wij zorgen uiteraard ook voor onze bestaande patiënten dat er altijd voldoende ruimte in onze agenda is voor tandarts spoedgevallen. We vinden het belangrijk dat wanneer een patiënt een ernstig tandarts spoedgeval heeft dat deze zo snel mogelijk geholpen kan worden. Het kan dus zijn wanneer u onze tandartspraktij bezoekt wanneer u een afspraak heeft en dat u even iets langer moet wachten vanwege een tandarts spoedgeval. Wij vragen u in alle redelijkheid hiervoor begrip te hebben. Spoed Tandarts Amsterdam Oost Dent heeft wel voldoende tandarts stoelen en tandartsen beschikbaar dus vaak hoeft dit geen probleem te vormen.

Spoed Tandarts Amsterdam Oost Dent staat voor u klaar. Wij raden u wel om eerst te bellen voor het maken van een afspraak om wachttijden te voorkomen. We zijn goed bereikbaar met openbaar vervoer en er is altijd wel een plekje voor de deur om te parkeren. Na 17:00 zijn wij gesloten en kunt u terecht bij onze partner Denatl365!

24/7 spoed tandarts amsterdam

Heeft u met spoed een tandarts nodig in Amsterdam? Sinds kort werken wij samen met Dental365 Amsterdam en bieden wij een 24/7 spoed tandarts amsterdam service aan. Heeft u een tandarts spoedgeval na 17:00? Bel dan 085-1050755. De Spoed tandarts Amsterdam service staat altijd voor u klaar. Bij de spoed tandarts service van Dental365 hoeft u geen afspraak te maken. U kunt de tandarts zonder afspraak bezoeken. De tandarts spoedgevallen voor patiënten van Oost Dent die door Dental365 behandeld worden kunnen daar een vervolg afspraak maken voor de verdere behandeling. Vaak zien we dat bij spoed tandheelkunde meerdere behandelingen nodig zijn. Spoed Tandarts Amsterdam Dental365 zal u als patiënt helpen om in elk geval van de pijn af te komen en het hoognodige werk aan uw gebit uitvoeren

spoed tandarts amsterdam

Spoed tandarts behandelingen

U kunt bij spoed tandarts Asterdam Oost Dent terecht voor de volgende spoed behandelingen:

✓ Onstoken tandvlees

✓ Kiespijn

✓ Nabloedingen

✓ Wortelkanaalbehandeling

✓ Afgebroken tanden of kiezen

✓ Acute heftige pijn

✓ Ongevallen

Als u pijn of klachten aan uw gebit heeft en u weet niet zeker waar het vandaan komt kunt u altijd bij ons terecht. Bij de volgende klachten moet er met spoed behandeld worden:

✓ Opgezwollen wangen (abces)

✓ Onstekingen in de mond

✓ Uitgevallen tanden of kiezen

✓ Afgebroken tanden of kiezen

✓ Bloedingen in de mond.

Wanneer u echt pijn heeft en het niet zeker weet kunt u altijd bellen naar onze spoed tandarts dienst! In geval van nood is het altijd raadzaam om een tandarts te raadplegen. Ook als u al een bestaande tandarts heeft kunt u bij ons terecht. Als spoed tandarts amsterdam bieden wij korte wachttijden en specialistische tandarts zorg. Wij kunnen u bovendien helpen in uw eigen taal.

Tandarts spoed buiten openingstijden

Spoed Tandarts Amsterdam Oost Dent werkt samen met een tandarts spoedsservice in Amsterdam. U kunt dus ook na openingstijden bellen.