De onzichtbare beugel

Wat betekent de onzichtbare beugel voor u als patiënt?

Tandarts Oost Dent is Air®aligner-gecertificeerd om u te adviseren over de mogelijkheden voor een onzichtbare beugel.

Bij tandarts Oost Dent kunnen wij u helpen uw gebit recht te zetten. Wij maken gebruik van de Air®aligner, deze beugel is makkelijk in en uitneembaar en bovendien niet zichtbaar zoals bijvoorbeeld bij andere vormen van beugels. Maak een afspraak voor het laten maken van uw eigen onzichtbare beugel.

De Air®aligner corrigeert de stand van uw tanden, en is makkelijk in en uit te nemen. Bovendien is de beugel nagenoeg onzichtbaar. De perfecte oplossing voor iedereen die graag hun gebit mooi recht willen krijgen. De voordelen van de Air®aligner:

  • Nu gratis consult!

  • Uitneembaar

  • Snel en blijvend resultaat

  • Onzichtbaar

  • Op maat gemaakt

Tanden Bleken

Laat uw tanden bleken bij Oost voor direct zichtbaar resultaat. Wij maken gebruik van de nieuwste technieken en uw tanden blijven onbeschadigd. Neem contact op voor meer informatie.

Implantaten

U kunt ook terecht bij ons voor implantaten. Wij hanteren scherpe tarieven en toch werken wij met de beste materialen. Wij kunnen u een garantie bieden op de implantaten die wij aanbieden.

Kronen en Bruggen

Tandarts Oost Dent levert ook kroon en brugwerk. We kunnen uw gebit functioneel herstellen en ook de glimlach weer op uw gezicht toveren.

Mondhygiëne

Ook kunt u onze tandartspraktijk bezoeken voor een afspraak met de mondhygiëniste. Maak wel eerst een afspraak voor een controle zodat we dit tegelijk met de mondhygiëniste kunnen plannen.

© Copyright - Tandarts Amsterdam Oost Dent 2021
Call Now Button
Translate in your language »