Angst voor de tandarts

Veel mensen lopen tegenwoordig met angst rond om de tandarts te bezoeken, bang zijn bij de tandarts is niet ongewoon. Een bezoek aan de tandarts is echter wel heel belangrijk. Wanneer u het tandartsbezoek uitstelt is de kans groot dat er problemen aan het gebit ontstaan.

Specialistische angst tandarts Amsterdam

Tandartspraktijk Oost Dent heeft zich o.a. gespecialiseerd in mond- en tandheelkunde voor mensen die met angst naar de tandarts gaan. Wij luisteren naar uw wensen en handelen hiernaar. Vooraf een controle of behandeling nemen wij rustig alles (in uw taal) met u door.

 • Tijd:
  Wij nemen de tijd voor u en luisteren goed naar u. Bij Tandartspraktijk Oost Dent vinden we het heel belangrijk dat er wederzijds vertrouwen is voor we aan een behandeling beginnen.
 • Uitleg:
  Angst tandarts Oost Dent legt vooraf alles goed en duidelijk uit zodat u weet wat er gaat
  U staat hierdoor niet voor enige verassingen.
 • Taal:
  Wanneer u angst voor de tandarts heeft is het fijn als er in uw eigen taal met u gecommuniceerd wordt. Angst tandarts Oost Dent spreekt de volgende talen: Nederlands, Engels, Arabisch, Marrokaans, Turks, Frans, Duits, en Spaans.

Angst Tandarts voor spoedpatiënten

Heeft u een tandarts spoedgeval en bent u bang voor de tandarts? Tandarts Amsterdam Oost Dent zet zich in voor spoed tandheelkunde in Amsterdam. Speciaal voor mensen met angst voor de tandarts is het belangrijk dat wanneer er spoed is de patiënt zo snel mogelijk wordt geholpen voordat het probleem nog erger word. Wij stellen de patiënten eerst op hun gemak en leggen rustig uit wat er moet gebeuren en hoe we de behandeling pijnloos kunnen uitvoeren.