Angst voor de tandarts

Veel mensen lopen tegenwoordig met angst rond om de tandarts te bezoeken, bang zijn bij de tandarts is niet ongewoon. Een bezoek aan de tandarts is echter wel heel belangrijk. Wanneer u het tandartsbezoek uitstelt is de kans groot dat er problemen aan het gebit ontstaan.

Specialistische angst tandarts Amsterdam

Tandartspraktijk Oost Dent heeft zich o.a. gespecialiseerd in mond- en tandheelkunde voor mensen die met angst naar de tandarts gaan. Wij luisteren naar uw wensen en handelen hiernaar. Vooraf een controle of behandeling nemen wij rustig alles (in uw taal) met u door.

 • Tijd:
  Wij nemen de tijd voor u en luisteren goed naar u. Bij Tandartspraktijk Oost Dent vinden we het heel belangrijk dat er wederzijds vertrouwen is voor we aan een behandeling beginnen.
 • Uitleg:
  Angst tandarts Oost Dent legt vooraf alles goed en duidelijk uit zodat u weet wat er gaat
  U staat hierdoor niet voor enige verassingen.
 • Taal:
  Wanneer u angst voor de tandarts heeft is het fijn als er in uw eigen taal met u gecommuniceerd wordt. Angst tandarts Oost Dent spreekt de volgende talen: Nederlands, Engels, Arabisch, Marrokaans, Turks, Frans, Duits, en Spaans.

Angst Tandarts voor spoedpatiënten

Heeft u een tandarts spoedgeval en bent u bang voor de tandarts? Tandarts Amsterdam Oost Dent zet zich in voor spoed tandheelkunde in Amsterdam. Speciaal voor mensen met angst voor de tandarts is het belangrijk dat wanneer er spoed is de patiënt zo snel mogelijk wordt geholpen voordat het probleem nog erger word. Wij stellen de patiënten eerst op hun gemak en leggen rustig uit wat er moet gebeuren en hoe we de behandeling pijnloos kunnen uitvoeren.

Pijnloze behandeling bij uw ansgt tandarts in Amsterdam Oost

Voor elk tandheelkundig probleem hebben wij een passende oplossing. Belngrijk is dat u voldoende vertrouwen krijgt in onze tandartsen en de behandelingen die wij uitvoeren. Wij besteden ook persoonlijke aandacht aan onze patienten om dit mogelijk te maken.

Als het vertrouwen is gewonnen voeren wij vervolgens wij de behandeling pijnloos voor u uit door met een verdoving te werken. De moderne tandheelkundige technieken zijn de laatste jaren snel gevorderd. Wij maken dan ook gebruik van de laatste technieken en tandheelkundige instrumenten. Hierdoor hebben wij voldoende controle over de behandeling en bovendien kunnen we snel en vakkundig te werk gaan.

Tandarts Amsterdam Oost Dent beloofd dat wij samen met u stap voor stap uw angst zullen wegnemen, tot u gemakkelijk in de stoel ligt.

Tips voor mensen met angst voor de tandarts:

 • Praat er met anderen over

  Ongeveer 40 procent van de volwassenen in Nederland hebben angst voor de tandarts. Gebruik de hulp van anderen om uw angst af te nemen. Vraag naar positieve ervaringen van anderen om uw angst voor de tandarts af te nemen.

 • Voorbereiding

  Voor u een bezoek aan de angst tandarts maakt bereid uw afspraak met de tandarts goed voor. Heeft u bijvoorbeeld na gedacht over wat u graag wilt en wat u absoluut niet wilt. Dit helpt de tandarts om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Het kan u helpen als u goed in kaart brengt waar u precies bang voor bent. De tandartsen van Tandartspraktijk Oost Dent luisteren naar uw wensen en houden hier rekening mee.

 • Bezoek een specialistische angst tandarts

  Wanneer u met angst rond loopt voor de tandarts twijfelt u dan niet om een specialist in te schakelen. Een angst tandarts heeft een geheel andere werkwijze dan een ‘normale’ tandarts. De angst tandarts helpt u de behandeling uitvoerbaar te maken en de angst tot op aanvaardbaar niveau te verlagen.

© Copyright - Tandarts Amsterdam Oost Dent 2021
Call Now Button
Translate in your language »